Live
Seminaries – Teambuilding
Maak uw team (opnieuw) sterk in een natuurlijke omgeving.

Seminaries, vergaderingen, meetings, teambuilding, incentives

Werken in het groen

Met zijn ligging tussen tussen Brussel en Luxemburg is Château de la Poste de ideale locatie voor de organisatie van uw residentiële seminaries, niet-residentiële seminaries, zakenafspraken, studiedagen, evenementen en productlanceringen.

Waarom bij ons?

Het is onmogelijk te weerstaan aan de charme van ons hotel met zijn 42 kamers, zijn restaurant met “heerlijke gerechten”, de fluwelen sfeer van zijn salons en zijn  10 seminariezalen met uitzicht op het park die baden in daglicht. Ze zijn bovendien volledig moduleerbaar en kunnen ingericht worden volgens de wensen en behoeften van de klant. Alle high-tech apparatuur is aanwezig.

Al onze salons zijn beschikbaar als vergaderruimte of voor informele gesprekken

Kleine details en attenties om de werksfeer te verlichten: smaakvolle ludieke recreatie, aanbod van verscheidene vergaderruimten van heel klassiek tot buitengewoon, time management zoals u het wilt (permanente pauze, lunchbuffet). Van rust tot flexibiliteit bieden wij u verschillende formules aan, die worden aangepast aan uw behoeften en perfect in overeenstemming zijn met de doelstelling van uw evenement. Bovendien kunt u op ons prachtige domein van 42 ha teambuilding en incentive-activiteiten  organiseren.

Blader door onze brochure voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Volg de bedrijven die ons hun vertrouwen schonken en twijfel niet om uw seminarie in Château de la Poste te organiseren. Alles is er mogelijk, met respect voor ons landschapspark, dankzij ons professionele team dat u bijstaat. Akawa, Euréka Events, Exploraid en nog vele anderen: organisaties met meer dan 20 jaar ervaring…

Op 45 minuten van de luchthavens bieden wij u een zuurstofrijke omgeving, een ideale locatie om de remmen los te laten, te ontspannen, te herbronnen en uw medewerkers te betrekken.

Onze sterkte: onze verscheidenheid

Mail Céline rustig aan en laat ons weten wat u van ons verwacht. Of bel ons gewoon op +32 (0)81 411 405
Zaal Acacia
Maximum: 16 - 32
Kamergrootte: 32m2
Zaal Ahorn
Maximum: 45 - 80
Kamergrootte: 65m2
Zaal Berkeboom
Maximum: 70 - 154
Kamergrootte: 112m2
Zaal Cinema
Maximum: 12 - 30
Kamergrootte: 30m2
Zaal Eikenboom
Maximum: 30 - 100
Kamergrootte: 90m2
Zaal Kastanjeboom
Maximum: 12 - 22
Kamergrootte: 27m2
Zaal Kersenboom
Maximum: 16 - 50
Kamergrootte: 52m2
Zaal Populier
Maximum: 12 - 20
Kamergrootte: 25m2
Zaal Rhododendrons
Maximum: 24 - 60
Kamergrootte: 45m2

Bedankt voor je bezoek !

Voor uw volgende boekingen krijgt u 5% korting op uw individuele boekingen.

Gebruik de code :

Boek uw verblijf