Live
Restaurant en bar

Ons restaurant

Voor het restaurant kozen we voor een sympathieke formule van heerlijke gerechten. Er is dus geen kaart, enkel de inspiratie van Quentin. Zonder een biolabel te willen opeisen, is de keuken lokaal, eenvoudig, lekker en heel “natuurlijk”. Lokale producenten leveren ons, met respect voor traditie, vlees en fijne vleeswaren, vis uit de rivier, groenten en fruit. De chef bereidt zelf alle voor-, hoofd- en nagerechten die op het buffet uitgestald staan. De sfeer is hartelijk, warm en ontspannen, een beetje zoals thuis. En zelfs het concept van de wijn is origineel. U kunt eten met het gezin of onder vrienden. Ons buffet wordt zeer gesmaakt door volwassenen die niet afhankelijk willen zijn van het, soms langdurige, opdienen, en vooral door kinderen die vlug weer op zoek kunnen gaan naar hun vrijheid.

Onze chef-ontwerper houdt ervan kruiden en specerijen te plukken in de tuin en stelt voortdurend nieuwe suggesties voor. “Home made” vindt hier inspiratie in eenvoud met heel veel smaak.

Opgelet: het restaurant is alleen open op reservatie en volgens beschikbaarheid. Het is bovendien gesloten op zondag (behalve voor het ontbijt).

In 2017 hebben we tijdens het einde van het jaar 2 menu’s met omstandigheden voorgesteld:
24 december: Kerstmenu
31 december: Menu St Sylvestre

In 2018 “koken” we altijd …

Ontbijt: Buffet

Buffet à volonté met boerderijproducten, ovenvers brood en kwaliteitsvolle lokale vleeswaren en kaas. Met artisanale jam en vruchtensappen, zonder ons verse sinaasappelsap vol energie en vitaminen te vergeten. Wij geven de voorkeur aan de kortsluiting en de lokale producten voor een moment van plezier tegen de prijs van 17 € ttc / persoon (8,50 € ttc / kind onder de 12 jaar)

Het restaurant is geopend voor het ontbijt:
tijdens de week van 7.30 tot 10. uur
in het week-end en feestdagen van 8.00 tot 11.00 uur

Terras & Bar

Bestel bij de bar en neem uw bestelling mee “zoals bij u thuis”. Neem plaats waar u wilt in een van onze salons, speelzalen of op ons panoramisch terras.

Self-service: plaids en brasero zijn  gratis ter beschikking en garanderen een warme sfeer, zelfs laat op de avond! De bar sluit om 00h30.

SOS droge keel en niemand bij de bar of het onthaal…draai “9” en wij snellen u te hulp!

Dieren blijven braaf thuis op wacht.

Bedankt voor je bezoek !

Voor uw volgende boekingen krijgt u 5% korting op uw individuele boekingen.

Gebruik de code :

Boek uw verblijf