Live
Hotel
Château de la Poste : een warm en sober design.

Château de la Poste

Aan de poort van de Ardennen, omgeven door mooi verzorgde velden, zacht golvende heuvels en dalen, met vredige koeien en dichte wouden aan de horizon… En toch zijn we maar op een twintigtal minuutjes van Namen, de hoofdstad van Wallonië. Tussen Wépion, Dinant en Profondeville, waar de Maas zachtjes stroomt.

Meer als een prachtig herenhuis op het platteland, biedt Château de la Poste u de sfeer van “bij u thuis” aan.

De rode draad: authenticiteit, sereniteit en eenvoud, drie “gevestigde waarden” die almaar sterker worden. Het hotel, gehuisvest in een gebouw dat dateert van het einde van de XIXde eeuw, werd geopend in 2009 en ligt midden in een domein van 42 ha met adembenemend uitzicht op het woud. De inrichting van het hotel werd toevertrouwd aan het bedrijf  Marie’s Corner, dat gekend is voor zijn moderne, comfortabele en elegante stijl zonder veel franjes. Zodra u het hotel binnenstapt, voelt u zich thuis temidden van een perfect evenwicht tussen de architectuur van het kasteel, de inrichting en de omringende natuur. Op het gelijkvloers nodigen meerdere salons met sofa’s en diepe zetels uit om met familie of vrienden samen te komen, of gewoonweg om er van de natuur te genieten  door de grote glasramen.

Om een uitzonderlijk uitzicht te garanderen en naar de stilte te kunnen luisteren, ligt de parking op 150 m van de ingang.

Wij streven er sterk naar de omgeving te behouden zoals ze is door de omringende natuur te respecteren. Wagens gaan dus “lekker slapen” op de parking om zo het uitzicht, de rust en de veiligheid te garanderen.

 Ontdek hier onze kamers!

Bedankt voor je bezoek !

Voor uw volgende boekingen krijgt u 5% korting op uw individuele boekingen.

Gebruik de code :

Boek uw verblijf